• Головна >
  • Новини >
  •  Індивідуальні онлайн-заняття з сурдопедагогом для дітей

Індивідуальні онлайн-заняття з сурдопедагогом для дітей

Кваліфікована допомога сурдопедагога для дітей з порушенням слуху стає доступнішою. Онлайн-заняття допоможуть розвивати слухове сприймання дитини зі слуховими апаратами чи кохлеарними імплантами, розвинути мовленнєві навички та вимову.

Скористайтеся чудовою можливістю, не виходячи з дому, в комфортній для дитини обстановці, займатися з найкращими сурдопедагогами Медичного центру «АВРОРА» по індивідуальній програмі розвитку слухових та мовленнєвих навичок, що розроблена спеціально для Вашої дитини.

Для чого необхідно займатися?

Всі ми знаємо, що слух та мовлення тісно взаємопов'язані, тому навіть невелике порушення слуху у дітей може негативно позначитися на мовленні. Зважаючи на це головне завдання фахівця – допомогти розвинути мовлення дитини та навчити його використовувати для повноцінної соціалізації дитини.

Заняття з сурдопедагогом з дітьми на початковому етапі слухової реабілітації направлені на розвиток слухового сприймання, уваги та пам’яті, умінні розуміти звернене мовлення, навчанні вимовляти звуки, накопиченні словникового запасу, активізації власного мовлення дитини.

Надалі сурдопедагог на занятті буде розвивати фонетичну складову мовлення і його чіткість, що допоможе дитині більш виразно і плавно говорити, виконувати лексичні та граматичні вправи, вчити відповідати на питання, описувати предмети, явища та розповідати про пережиті події.

Як результат дитина зможе говорити більш розгорнутими реченнями, будувати розповідь, а розуміння і запам'ятовування почутого та прочитаного стане більш швидким.

Що необхідно, щоб почати займатися онлайн?

Бажання та ПК з виходом в інтернет.

Як будуть проходити заняття?

За попереднім записом сурдопедагог проведе безкоштовну консультацію (по Скайпу, Вайберу або телефоном).

За Вашим бажанням буде проведено перше пробне безкоштовне заняття по Скайпу, в ході якого сурдопедагог оцінить рівень мовленнєвого розвитку дитини, рівень її слухового сприймання та визначить її потреби у розвитку. Після чого буде розроблена індивідуальна програма розвитку навичок, виходячи з потреб Вашої дитини.

У професійній діяльності наші фахівці використовують сучасні методики розвитку слухового сприймання та мовлення, що сприяють успішній реабілітації дітей з порушеннями слуху.

Перед усіма подальшими заняттями Вам будуть надсилатися дидактичні матеріали та завдання. Самі заняття з дитиною будуть проводитися по Скайпу (40-45 хвилин) у Вашій присутності, з демонстрацією екрана педагога.

Як оплатити послугу?

Послуги фахівця оплачуються за надісланим Вам рахунком, в тому числі є можливість оплати онлайн через зручний для Вас платіжний сервіс. Вартість одного заняття з сурдопедагогом  - 300 грн.

Online Surdo

 

Записатися на першу безкоштовну консультацію Ви можете за телефонами, в чаті на нашому сайті або заповнивши форму внизу:

  • Телефон - (044) 333-43-10
  • Viber - (050) 382-41-95
  • Електронна пошта - clinica@aurora.ua

Останні новини

Участь у конференції «Сучасні методи діагностики та лікування в аудіології».

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА взяли участь в роботі конференції для оториноларингологів, сурдологів України «Сучасні методи діагностики та лікування в аудіології» з нагоди Міжнародного дня слуху, яка проходила 14 березня 2024 року у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького.
Читати далі

Акція на слухові апарати Oticon Siya!

Знижки на слухові апарати Oticon Siya. Тільки до 30.04.2024!
Читати далі

Участь у Науково-практичній конференції отоларингологів України

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА взяли участь в роботі Науково-практичної конференції отоларингологів України
Читати далі
  • uk
  • ru