"Ігри Нескорених» - разом до перемоги!

У суботу, 14 вересня, на стадіоні «Піонер» відбулась фінальна частина «Ігри Нескорених», партнером яких виступив ЦСР «Аврора».

Міжнародні спортивні змагання в параолімпійському стилі для військовослужбовців відкрив Президент України Володимир Зеленський. В історії української команди ветеранів це наймасштабніші змагання. В цьому році в національних «Іграх Нескорених» взяли участь 218 бійців. 20 найкращих отримають право поїхати від України в Голландію на Invictus Games 2020. Там змагатимуться з військовими з інших країн в спортивних дисциплінах: легка атлетика, стрільба з лука, веслування на тренажері, велоспорт, плавання і пауерліфтинг.
Крім спортивної складової, основне завдання «Ігр Нескорених» - фізична і психологічна реабілітація учасників бойових дій. Взяття спортивних висот - це шанс продемонструвати, що активне життя не закінчується після втрати руки, ноги або порушення слуху.

Фото з сайту  

kiev.informator.ua

Для того, щоб допомогти хлопцям якомога швидше соціалізуватися, Центр слухової реабілітації «Аврора» вручив кожному спортсмену "Сертифікат доброго слуху" на безкоштовні медичні послуги.
Вручення відбулося напередодні в конференц-залі «Veteran Hub». Генеральний директор ЦСР «АВРОРА», Олександр Радченко, побажав військовим і членам їх сімей міцного здоров'я та численних спортивних перемог.
Сподіваємось, що після таких масштабних спортивних змагань у хлопців, які повернулись з війни, з'явився додатковий стимул і можливість займатися спортом, відновлювати своє здоров'я, бути соціально активними і займатися своєю улюбленою справою.

©Центр слухової реабілітації АВРОРА®, 2019.  Усі права збережені.

 

Останні статті

Слухові апарати Oticon для дітей: суперпристрої, які витримують будь-які випробування

Багато людей сприймають слухові апарати як вирок. Зокрема, це стосується батьків, яким важко змиритися з думкою, що їхня дитина має порушення слуху. Не варто засмучуватися, адже сучасні слухові апарати можуть компенсувати втрату слуху. А передові технології роблять їх використання максимально комфортним і довгостроковим.
Читати далі

Слухові апарати: коли варто носити й коли не потрібно

Коли ви вперше вдягаєте один або два слухові апарати та розумієте, яка це насолода — чути всі навколишні звуки, може статися так, що ви більше ніколи не захочете їх знімати.
Читати далі

Як працювати та займатися улюбленою справою попри порушення слуху

Перший момент, на який треба звернути увагу, якщо ви маєте порушення слуху та шукаєте роботу. Окресліть для себе сфери, в яких працювати вам буде комфортно. Робота в шумних умовах навряд чи вам підійде.
Читати далі
  • uk