• Головна >
  • Новини >
  •  День Святого Миколая у Медичному центрі слухової реабілітації АВРОРА

День Святого Миколая у Медичному центрі слухової реабілітації АВРОРА

Кожного року в грудні в Україні відзначають День святого Миколая. І для Медичного центру слухової реабілітації АВРОРА вже стало доброю традицією проводити цей святковий захід для дітей з батьками, які відвідують заняття з розвитку слухового сприймання та мовлення.

Для усіх діточок святий Миколай – це не лише добрий дідусь з мішком подарунків на плечах, але й наставник, він вчить усіх діток бути добрими та слухняними. За свій послух та добрі справи, дітлахи отримують солодощі та подарунки, а магія цього дитячого свята зберігається у серці кожного назавжди.  Чудеса іноді не вимагають обґрунтувань, в них просто потрібно вірити. Тому Медичний центр слухової реабілітації АВРОРА робить все, щоб маленькі пацієнти та їх батьки вірили у свої сили та можливості та пам'ятали, що казки необхідно втілювати у життя.

Було дуже приємно зустрітися на цьому казковому святі та бачити щасливі дитячі очі, посмішки, чути дзвінкий сміх.  Учні сурдопедагогів Медичного центру слухової реабілітації АВРОРА Тетяни Богданович та Наталії Козак  із захопленням продемонстрували Діду Миколаю, Ялинці та її вірному помічнику Сніговику й усім присутнім у залі свої таланти: разом з батьками танцювали, грали на музичних інструментах, розповідали вірші, брали участь у веселих активних змаганнях та конкурсах.
Ну і звичайно, на святі Святого Миколая перемогли добро та дружба: кожна дитина (велика та маленька) отримала свій солодкий подарунок.

З Дня Святого Миколая починаються радісні, сповнені чудес новорічні та різдвяні свята, які завжди несуть з собою якісь особливі відчуття – казки, справжнього дива, надії на здійснення мрій, віру у краще. Цього дня навіть дорослі починають вірити в чудеса, а діти з нетерпінням чекають ранку, щоб заглянути під подушку або до чарівного черевичка, адже так приємно знайти в ньому подарунки. Нехай це свято наповнить Ваш будинок щастям, теплотою і любов'ю, а Ваше життя зробить яскравим! 

З повагою,
колектив
Медичного центру «АВРОРА».

  • uk