• Головна >
  • Новини >
  •  Центр слухової реабілітації АВРОРА – Вибір споживача 2018 року!

Центр слухової реабілітації АВРОРА – Вибір споживача 2018 року!

За відмінну якість послуг, що користується високим попитом серед споживачів, які підтверджені реєстром кращих постачальників товарів та послуг,  ЦСР АВРОРА відзначений нагородою Національної програми «Вибір споживача 2018».

Центр слухової реабілітації АВРОРА увійшов в перелік значущих і пріоритетних компаній галузі за  КВЕД 86.22 «Спеціалізована медична практика» та визнаний якісним постачальником товарів і послуг в регіоні (м. Київ).

Олександр Радченко, генеральний директор Центру слухової реабілітації висловив вдячність за високе визнання діяльності кампанії та поділився підсумками роботи Центру за 2018 рік.

«Протягом 2018 року Медичний центр АВРОРА® надав допомогу світового рівня більше 3,5 тисячам пацієнтів. Наймолодшому з них було всього 2 тижні, а найстаршому – 97 років . Багаторічна практика підтверджує, що пацієнти Центру АВРОРА не тільки отримують здатність повноцінного спілкування, але й мають високі досягнення у житті – отримують повну середню та вищу освіту, а потім високооплачувану роботу на високих посадах, створюють та розвивають компанії, успішно займаються музикою і спортом.

Як і в інших розвинутих країнах, Медичний центр АВРОРА надає допомогу за загальноприйнятим принципом 1-3-6, тобто здійснює слуховий скринінг дітям віком до 1 місяця, діагностику до 3 місяців, і оптимальне слухопротезування до 6 місяців.
Як відомо, слухопротезування слуховими апаратами або системами кохлеарної імплантації є тільки початком слухової реабілітації, тому у нашому Медичному центрі розширилося реабілітаційне відділення. У якому досвідчені сурдопедагоги проводять консультації дітей і батьків, заняття з розвитку слухового сприймання, мовлення і мови, та, що дуже важливо, готують дітей до загальної освіти.

Новина Аврора компанія року-min

Усі медичні вироби, які постачає Центр АВРОРА® – слухові апарати, системи кохлеарної імплантації, діагностичні прилади – сертифіковані на відповідність державним Технічним регламентам та дозволені для клінічного використання в Україні. При цьому  ми приділяємо величезну увагу якості, для забезпечення якої ми постійно вивчаємо рівень задоволеності пацієнтів, користувачів виробів.

Ми дуже вдячні нашим пацієнтам та партнерам за високе визнання та оцінку. Ми продовжуємо наполегливо працювати на користь наших пацієнтів, і на 2019 рік у нас вже сформовані великі плани, щоб ще більше дітей і дорослих отримали ще кращу допомогу та мали повноцінне життя з тим слухом, який вони мають».

Радченко Олександр, генеральний директор Центру слухової реабілітації АВРОРА.

 

© Центр слухової реабілітації АВРОРА, 2019. Всі права збережені.

Останні новини

Участь у конференції «Сучасні методи діагностики та лікування в аудіології».

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА взяли участь в роботі конференції для оториноларингологів, сурдологів України «Сучасні методи діагностики та лікування в аудіології» з нагоди Міжнародного дня слуху, яка проходила 14 березня 2024 року у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького.
Читати далі

Акція на слухові апарати Oticon Siya!

Знижки на слухові апарати Oticon Siya. Тільки до 30.04.2024!
Читати далі

Участь у Науково-практичній конференції отоларингологів України

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА взяли участь в роботі Науково-практичної конференції отоларингологів України
Читати далі
  • uk