Наш візит в Oticon. Мета - краща слухова допомога

Компанія Oticon та Центр слухової реабілітації АВРОРА® у травні провели у Данії, у штаб-квартирі компанії Oticon та її Науково-дослідному центрі Eriksholm черговий курс підвищення кваліфікації для фахівців слухової допомоги з України . Нові знання допоможуть і надалі підтримувати світовий рівень слухової допомоги у Медичному центрі АВРОРА® та у провідних партнерів Центру в Україні.

Приємні враження у гостей почалися складатися вже від самої будівлі Штаб-квартири компанії Oticon, від її розмірів та модерного дизайну зі скла та металу.

Всередині вразили простір, освітлення та чудова комбінація простоти й витонченості інтер’єрів

Привітав гостей та розповів про стратегічні напрямки розвитку слухової допомоги Президент Холдінгу Вільям Демант (William Demant Holding) та компанії Oticon Сорен Нільсен (Søren Nielsen).

Для групи було підготовано дуже цікавий та змістовний семінар. Насичена програма включала декілька вельми цікавих та інформативних лекцій провідного міжнародного тренера Карстена Альбома (Carsten Ahlbom).

У Науковому центрі Eriksholm гості з України ознайомились з науковими дослідженнями слуху, психологічної акустики, аудіології, слухопротезування та розробки нових технологій слухових апаратів на засадах доказової медицини.

Зокрема, цікавим було відвідання акустичної камери, де повністю відсутня реверберація звуку і де за допомогою комп’ютерів та акустичних систем створюються ретельно контрольовані умови вільного звукового поля для дослідження слухового сприйняття.

Зацікавила і одна з найбільших у світі колекція слухових апаратів у Науковому центрі Eriksholm, що наочно показує їх більш ніж столітню історію розвитку.

 

Керівництво компанії Oticon підготувало для української делегації також приємний сюрприз – екскурсію по чудовому Копенгагену, завітавши до всесвітньо-відомої Русалочки.

 

Групу фахівців з України очолював Генеральний директор Центру слухової реабілітації АВРОРА® Олександр Радченко,  у її складі були перший заступник Генерального директора Олена Радченко, головний лікар Медичного центру лікар-сурдолог, отоларинголог Олена Сербін та її заступник лікар-сурдолог Наталія Баліна, начальник відділу Дмитро Солончук, керівник групи сервісу Олег Сербін, а також партнери з інших міст України – сурдологи Ліана Таран та Маргарита Сапа з Запоріжжя, лікарі-отоларингологи Олександр Неїзжалий з Дніпра та Олександр і Олексій Мінаєви з Краматорська, Сергій Рязанцев з Харкова, та інші колеги.

«Ми дізналися багато цікавого у цій поїздці до Oticon, і це буде корисно у нашій роботі» – поділилась враженнями Олена Сербін.

«Так, безсумнівно, такі поїздки дають важливу інформацію та враження, значно розширюють наші професійні обрії, наше бачення світової галузі слухової допомоги» –  продовжила Олена Радченко, яка займалась організаційними питаннями поїздки.

Олександр Радченко щиро подякував Президенту WDH\Oticon Сорену Нільсену (Søren Nielsen), директору Oticon Export Пітеру Ладиженському (Peter Ladischensky), менеджеру Йонасу Хейнеманну (Jonas Heinemann), Анні Розеніус Остергард (Anne Rosenius Østergaard) за гостинність до групи фахівців з України, чудовий семінар, екскурсії, а Карстену Альбому (Carsten Ahlbom) – за цінні, інформативні лекції.

«Отримані групою знання безумовно допоможуть нам надавати ще кращу слухову медичну допомогу дітям і дорослим в Україні» – підкреслив він.

Останні статті

Як працювати та займатися улюбленою справою попри порушення слуху

Перший момент, на який треба звернути увагу, якщо ви маєте порушення слуху та шукаєте роботу. Окресліть для себе сфери, в яких працювати вам буде комфортно. Робота в шумних умовах навряд чи вам підійде.
Читати далі
слухові апарати

Як зрозуміти, що потрібні слухові апарати

Втрата слуху може спіткати будь-кого в будь-якому віці. Відбуватися це може як раптово, так і поступово, і багато людей цього може просто не відчувати.
Читати далі
Діагностика слуху на прийомі у лікаря-сурдолога. Консультація щодо відновлення слуху - яка вірогідність?

Чи можна відновити слух?

Порушення слуху — проблема, яка торкається мільйонів людей. Тому не дивно, що виникає стільки питань про те, чи можна відновити слух. Скажімо так: на сьогоднішній день порушення слуху можна компенсувати.
Читати далі
  • uk